Speeltuinvereniging OKB  is een vereniging met ongeveer 60 vrijwilligers.

Om ieder seizoen onze speeltuin soepel draaiende te houden kunnen wij altijd wat extra handjes gebruiken. Werken bij speeltuinvereniging OKB is altijd leuk en uitdagend, of je nu wilt helpen als speeltuinwacht of een bijdrage wilt leveren aan het onderhoud van het terrein, een taak áchter de schermen wilt verrichten of activiteiten wilt begeleiden. Er is altijd werk aan de winkel.

Lijkt het jou leuk om ons een handje te helpen en deel uit te maken van ons frisse en gezellige team met regelmatig leuke activiteiten speciaal voor jou als vrijwilliger met extra leuke voorwaarden? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We zijn op dit moment bijvoorbeeld naarstig op zoek naar:

MEDEWERKER INTERNET EN COMMUNICATIE

Als lid van het communicatieteam help je mee om de online en offline communicatie met de

vrijwilligers, leden en overige bezoekers te verbeteren. Het communicatieteam verzorgt bijvoorbeeld de nieuwsbrieven voor onze leden en beheert onze website en Facebookpagina.

(HOOFD) SPEELTUINWACHTEN (min. 22 JAAR)

Zonder vrijwilligers in de speeltuin kunnen wij gewoonweg niet open.

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die doordeweeks in het wachthuisje kunnen staan en boven de 22 zijn. Bij interesse graag een bericht naar info@speeltuinokb.nl en er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Lijkt dit je wat? Klik dan snel op de desbetreffende functie of vul direct het formulier in!

MEDEWERKER ACTIVITEITEN COMMISSIE

Hou je van een feestje? Werk je graag met kinderen? Ben je organisatorisch een held en lijkt werken als vrijwilliger in een klein team je erg leuk? Dan hebben we jou nodig!
De jarige OKB zoekt een enthousiast lid voor de Activiteiten Commissie!

Lijkt het je leuk? Vul dan het onderstaande formulier in!