OKB nieuwsbrief juli 2017

Dringend vrijwilligers gezocht!

Beste leden van de OKB,

We hebben het in eerdere nieuwsbrieven vermeld en ook regelmatig op onze Facebookpagina. Maar alle oproepen voor meer vrijwilligers ten spijt, hebben we inmiddels echt serieuze problemen wat betreft het aantal vrijwilligers. Daarom doen we hierbij nogmaals een dringend beroep op jullie, onze leden.

  • Onze speeltuinwachten kampen met een chronisch tekort. Zij zijn de mensen die dagelijks zorgen dat de speeltuin open kan, de ingangscontrole verzorgen en eten en drinken verkopen. Het rooster staat enorm onder druk en sommige collega’s maken nu veel meer uren dan ze zouden willen en lopen op hun tandvlees. Kom ons dus helpen. We zoeken zowel volwassen hoofdspeeltuinwachten als hulpspeeltuinwachten van 14 jaar of ouder.
  • De activiteitencommissie heeft ook erg weinig mensen op het moment waardoor het organiseren en veilig begeleiden van festiviteiten (zoals het zomerfeest en de Sinterklaasviering) voor onze leden onder druk staat.
  • Iedere tweede zaterdagochtend van de maand haalt een groep vrijwilligers huis aan huis oud papier op om belangrijke extra inkomsten voor de OKB te genereren. Ook bij deze ploeg zouden we graag wat extra gezichten zien! En je hoeft gerust niet iedere keer mee te lopen.

Heb je hart voor de OKB? Heb je tijd over om ons te helpen? We hebben de hulp echt bijzonder hard nodig. Meld je aan via onze coördinator vrijwilligers Rebecca (robbergm@hotmail.com) en we nemen zo snel mogelijk contact op.

OKB Zomerfeest

De OKB organiseert elk jaar een feest om het begin van de vakantie te vieren. Dat doen we dit jaar dus ook weer en wel op zaterdagochtend 22 juli 2017 van 10:00 tot 12:00.

Voor alle leden van 1 t/m 12 jaar oud van de OKB is er weer een gezellige ochtend georganiseerd met allerlei leuke spelletjes in de speeltuin en natuurlijk een poffertjeskraam. Voor de kinderen onder de 6 is begeleiding van de ouders nodig.

Voor de papa’s en mama’s staat de koffie klaar.

Voor dit feest is vooraf geen aanmelding nodig. Toegang is gratis.

LET OP: BIJ SLECHT WEER GAAT HET NIET DOOR!!

Openingstijden tijdens de zomervakantie

Met het begin van de zomervakantie veranderen natuurlijk ook onze openingstijden totdat de vakantie weer is afgelopen. Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 1 september zijn wij (mits het weer het toelaat uiteraard) op doordeweekse dagen (het weekend uitgezonderd dus) ook ’s ochtends geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Volg ons op Facebook voor actuele mededelingen.

Openingstijden in de zomervakantie (regio noord):

  • maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00;
  • zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00.

Tijdens de zomervakantie vervallen de grutochtenden op woensdag- en vrijdagochtend voor niet-schoolgaande kinderen.

Vanaf nu te koop: vers fruit

Vanaf begin juli verkopen we ook vers fruit in het wachthuisje. Als je iets gezonds wilt met lekker veel vitaminen, kan je daarvoor nu dus ook bij ons terecht. We hebben verschillende soorten fruit, voor maar € 0,30 per stuk!

Cadeautip: de OKB-cadeaubon!

Wist je dat we sinds het begin van dit seizoen onze eigen OKB-cadeaubon hebben? Je kunt ‘m kopen voor € 7,50. Met de bon kan je bijvoorbeeld de entree betalen, maar je kan ‘m ook gebruiken voor alle consumpties. We verkopen ‘m in een vrolijke cadeauverpakking. Een bijzonder leuk verjaardagcadeau voor ieder meisje of jongen al zeggen wij het zelf. De bon is te koop bij het wachthuisje en is onbeperkt geldig. Je kunt er ook een persoonlijke boodschap op kwijt!