NIEUWS EN ACTIES

Jantje Beton en jij

OKB EN JANTJE BETON ZETTEN ZICH IN VOOR MEER SPELEN

Via de vereniging NUSO ondersteun Jantje Beton de speeltuinen intensief zodat de kwaliteit verbetert en er nóg meer kinderen buiten kunnen spelen.

SPAAR MEE MET DE OKB!

Misschien heb je het al gezien; deze zomer kun je meehelpen om onze speeltuin nóg leuker te maken. Je kunt bijvoorbeeld meesparen voor een mooi nieuw duikelrek!

Samen met Jantje Beton zijn we een crowd funding actie gestart om dit samen voor elkaar te krijgen.
Als je doneert gaat 80% van je gedoneerde geld rechtstreeks naar de OKB, de overige 20% gaat naar Jantje Beton, die landelijk geld geeft aan goede doelen van speeltuinen. Jullie steun is veel kinderplezier waard!

Dus haal je spaarpot leeg, breng lege flessen weg of laat je sponsoren door familie en vrienden! Je kunt je bijdrage eenvoudig doneren via deze link: https://bit.ly/3209LTr
Zoek dan op Alkmaar - SV Ons Kinder Belang.

We houden jullie op de hoogte!

GULLE GIFT NA SPONSORLOOP LEERLINGEN DURV!

Donderdag reikten Sani en Aya een symbolische cheque uit van 2.267,70 euro aan speeltuinvereniging Ons Kinder Belang (OKB) in Oudorp. Dit mooie bedrag hebben alle leerlingen van DURV! School Amstelstraat samen opgehaald tijdens een sponsorloop op 27 juni. Namens OKB nam een overrompelde Cretienne Hoekman de cheque in ontvangst.

“De leerlingen van de leerlingenraad kwamen met het plan om een sponsorloop te organiseren voor een goed doel", aldus Sylvia Langeveld, adjunct directeur van de DURV! School. "Dat was snel gevonden! Veel kinderen van #DURV! spelen regelmatig in de speeltuin aan de Munnikenweg.

"Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen betrokken zijn bij de maatschappij", wijdt Langeveld uit. "Het is goed dat zij weten dat vrijwilligers de speeltuin draaiend houden en dat daarvoor geld nodig is.”

De leerlingen hebben enorm hun best gedaan om tientallen sponsoren te werven en hun rondjes te lopen. Een team van leerkrachten en ouders heeft de sponsorloop voorbereid, uitgezet en begeleid. De leerlingen zorgden ook voor extra inkomsten door gezonde hapjes en drankjes te verkopen op het plein. Elektropartners sponsorde het fruit.
(c) 2019 met liefde door onze vrijwilligers gemaakt!



Share by: