Voor de mooiste speeltuin van Alkmaar zoeken wij een lid voor het communicatieteam die kan ondersteunen bij, met name, de online activiteiten van speeltuinvereniging OKB.

De bijna 50 jaar oude speeltuin OKB aan de Munnikenweg, is een moderne veilige speeltuin.
Goed onderhouden door veel vrijwilligers. Een veilige speelplek voor kinderen tot en met 12 jaar voor de wijde omgeving.

Taakomschrijving
Als lid van het communicatieteam help je mee om de online en offline communicatie met de vrijwilligers, leden en overige bezoekers te verbeteren. Het communicatieteam verzorgt bijvoorbeeld de nieuwsbrieven voor onze leden en beheert onze website en Facebookpagina.

Van een lid van het communicatieteam wordt verwacht dat deze samen met de coördinator en de andere leden van het communicatieteam onze verschillende media en uitingen verzorgt en de kwaliteit ervan bewaakt en verbetert. Wij zijn met name op zoek naar iemand die ons online (grafisch en/of technisch) kan ondersteunen op het gebied van (vernieuwing van) onze website.

Functie- eisen
Een creatieve geest die graag wil helpen met het vernieuwen en verbeteren van onze website en uitingen. Wij zouden enorm geholpen zijn met een nieuwe collega die zijn of haar weg kent in Photoshop (of vergelijkbaar) en praktische ervaring heeft met front-end webdesign (HTML/CSS).

Wat heeft de organisatie te bieden

  • Een uitdagende vrijwilligersfunctie bij een sprankelende, financieel gezonde en goed draaiende vereniging.
  • De mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen om je verder te kunnen ontplooien.
  • De vrijwilligersmiddag/avond en de nieuwjaarsreceptie.

Wat maakt het werk de moeite waard

Je bouwt mee aan de toekomst van de OKB en aan alle herinneringen die de kinderen opbouwen voor de toekomst. Samen met je teamleden en de rest van de vrijwilligers zorg je ervoor dat de speeltuin optimaal kan functioneren en dat de leukste speeltuin van Alkmaar en omstreken ook online goed voor de dag komt. De OKB is een vereniging waar je van gaat houden. Gezelligheid. Maar ook uitdagend vrijwilligerswerk.

Werktijden
Afhankelijk van de activiteiten die er georganiseerd worden binnen de vereniging en activiteiten die het team zelf ontplooit. Werkzaamheden worden onder de teamleden verdeeld, waarbij we ervoor zorgen dat er nooit te hoge druk ontstaat waar de rest van je leven (werk, privé) onder hoeft te lijden. Gemiddeld eens in de twee maanden wordt er vergaderd met het communicatieteam.

Interesse?
Neem contact op via vrijwilligerworden@speeltuinokb.nl