Welkom op het ledenportaal van speeltuinvereniging OKB.

Hier kun je lid worden, je lidmaatschap betalen en je gegevens inzien. (LET OP: alleen als je b.v. vorig jaar ook nog geen lid was!)

Word lid van de OKB

Als je al ingeschreven staat als lid van de OKB, kun je hier je lidmaatschap betalen en/of je gegevens inzien.

LET OP: GEBRUIK DEZE BUTTON ALS JE VORIG JAAR OOK AL LID WAS VAN DE OKB, GEEN NIEUW ACCOUNT AANMAKEN!

Mijn lidmaatschap inzien en betalen

Hoe werkt het ledenportaal?

Eigenlijk werkt het allemaal vrij simpel.

De eerste keer zal je je account moeten activeren. Dit kan door het aanvragen van een wachtwoord, als je vorig jaar ook lid was gebruik je de knop WACHTWOORD AANVRAGEN, maak dan ajb. GEEN nieuw account aan.
Dit kan door je e-mail adres en je postcode in te typen. Je krijgt dan een email met een link om een wachtwoord in te stellen.
Mocht je geen e-mail adres hebben dan kun je een wachtwoord aanvragen door je lidnummer en postcode in te typen. Daarna zal je een e-mail adres moeten opgeven om verder te gaan.
Mocht je nog geen lid zijn maar wel lid willen worden? Selecteer dan “Account aanmaken” en vul vervolgens de gevraagde velden in en.
Eenmaal ingelogd zal je merken dat de kind-gegevens allemaal in 1 veld staan (naam, geb. datum, en eventueel geslacht) in een hokje. Dit komt doordat het in het oude systeem zo was opgeslagen en zodoende ook op die manier is geïmporteerd. Dit dien je zelf te wijzigen/corrigeren door de juiste info in de juiste velden te zetten, en het op te slaan.

Betalen met het tegoed op de AlkmaarPas

Mensen die met de AlkmaarPas willen betalen, kunnen dit helaas niet via het portaal doen. Wel kunnen zij, net als voorheen, aan de balie bij het huisje betalen.

Voor meer informatie zie: https://alkmaarpas.nl