Dringend gezocht: nieuwe (hoofd) speeltuinwachten!

Zonder speeltuinwachten kan de OKB niet open en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Wij hebben op dit moment echter te kampen met een nijpend tekort aan speeltuinwachten. Op mooie, zonnige dagen in het voorjaar en in de zomerperiode kan het behoorlijk druk zijn in de speeltuin en hebben wij voldoende speeltuinwachten nodig om toe te zien op de veiligheid en het welzijn van onze bezoekers, het verzorgen van de ingangscontrole en de verkoop van eten en drinken in het wachthuisje.

Wij zijn daarom dringend op zoek naar nieuwe speeltuinwachten (m/v), zodat de OKB op een verantwoorde manier open kan blijven gaan dit seizoen.

Naast dat het hard nodig is voor de OKB, is het misschien ook wel de leukste en meest dankbare rol om te vervullen binnen onze vereniging. Je bent het aanspreekpunt voor onze bezoekers en zorgt ervoor dat iedereen een leuke dag kan beleven. En veel bezoekers laten je dat dan iedere keer ook opnieuw weten. En, leuk meegenomen, je krijgt een (bescheiden) onkostenvergoeding.

Dus: vind je het leuk om bij te springen als speeltuinwacht? Heb je tijd om ’s ochtends in de vakantieperiode of ’s middags binnen en/of buiten de vakanties ons te komen helpen? Stuur dan een berichtje naar één van onze coördinatoren of laat een privébericht achter via onze Facebookpagina.

vrijwilligerworden@speeltuinokb.nl

We zijn met name op zoek naar volwassenen om als hoofdspeeltuinwacht mee te draaien, maar ook jongeren (14+) zijn welkom als hulpspeeltuinwacht.